Förord

Reklammusmatta är den bästa reklamartikel man kan tänka sig, då den alltid ligger framme på din kunds skrivbord. Det är också en av de få profilprodukter, där man kan få bilder upptryckta!

Designa din egen musmatta, och du får en reklamartikel där din bild och logo exponeras dagligen.

Musmattor kan bestå av många olika material, som textil, plast och kork. Det finns till och med en musmatta av glas.Våra tre typer av musmattor är de vanligaste typerna av musmattor och svarar för 95 procent av världsmarknaden.Vad man än väljer av de tre typerna, får man en bra musmatta som fungerar med alla typer av datamöss. Det är också billiga musmattor, som har hög kvalitet och inte fransar sig eller går sönder på andra sätt.

Hos oss har vi 50 stycken musmattor som minimiantal. Du får alltid ett prov för godkännande innan vi påbörjar produktionen.

Tryckta musmattor har oftast ett budskap man vill få fram: Produktbilder, www-adress, almanackor eller telefonnummer till support, det vill säga funktionella musmattor. Men det går även att göra motivmusmattor med ett snyggt motiv som budskap. Snygga musmattor, som hjälper dig att marknadsföra dina produkter.

Vår textilmusmatta är en vit musmatta, som trycks med sublimering. Färgerna ångas in i textilen och får inga repor eller kan inte nötas ut.

Våra plastmusmattor trycks på vitt papper, som bakas in mellan plasten och botten.

Många fotohandlare och kopieringsföretag kan göra enstaka musmattor: Din egen musmatta, musmatta med egen bild eller musmatta med foto på ditt barn, husdjur eller dig själv..